Coaching

Jij hebt kracht

Ik help kinderen terug in hun kracht te komen en leer moeder hoe zij uit het conflict kan blijven, geef handvatten om op een ontspannen manier met de situatie om te gaan en advies om de schade van de vechtscheiding voor een kind te beperken.

Oudercoach traject

N

Ontwikkelen van een concrete strategie  voor een duurzame oplossing om de strijd te stoppen en een einde te maken aan de stress en pijn.

N

Het aanreiken van concrete handvatten en instrumenten om de strategie te realiseren.

N

Inzicht in de invloed die moeder heeft op  het voorkomen van mentale schade en trauma bij het kind.

Online of offline traject bestaande uit een intake van een tot anderhalf uur en 4 coachsessie van een uur,  tussenevaluatie van een half uur en eindevaluatie van een uur en  tussentijdse begeleiding via app en telefoon: € 444,-. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Kindercoach traject

N

Het zelfvertrouwen van het kind vergroten om beter opgewassen te zijn tegen de complexe situatie.

N

Het kind leren om weerbaarder te zijn en daardoor gelukkiger te worden.

N

Verduidelijken dat het kind geen invloed heeft op de situatie zelf, maar wel hoe hij ermee omgaat.

Online of offline traject bestaande uit een intakegesprek van een tot anderhalf uur , 4 coachsessies van 1 uur, 4 keer woensdagmiddag crea-uurtje ter versterking,  tussenevaluatie van maximaal een half uur, een eindevaluatie van een uur na twee maanden : € 444,-. Het is mogelijk om termijnen te betalen.

Losse sessies

N

Losse coachsessie per uur  in mijn praktijk, in de natuur en indien nodig met paard of hond.

N

Voor een losse sessie vindt altijd een intakegesprek van een uur plaats

N

Evaluatiegesprek van een uur of schriftelijk (eind)verslag op verzoek

N

Gesprek met school of andere betrokkenen per uur

Prijs per uur of verslag: € 88,-

De plek

Hier vind je een impressie van de plekken waar ik werk. Van de natuur tot in mijn praktijkruimte en soms met hulp van mijn hond Reus of paard Jelle. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor online coaching.

 

In de natuur

In de praktijk

Met Jelle

Met Reus

Online

Francoise over online kindercoaching 
Angelique is heel enthousiast en kindvriendelijk in de omgang. Ze weet een 8-jarige op gepaste wijze te begeleiden en te motiveren tijdens de sessies. Ze coacht vanuit een hartelijkheid en extra inzet en geeft waardevolle tips die ons echt verder hebben geholpen. Ik heb veel vertrouwen in Angelique en vindt haar een goede coach.

Bianca over kindercoaching
Het heeft mijn zoon geholpen om regelmatig met haar te werken. Door het aanreiken van handvatten om anders met dingen om te gaan, reageert mijn zoon nu effectiever. Haar betrokkenheid, het meedenken, het snel een band op kunnen bouwen en het geven van zelfvertrouwen zijn de tops voor de coaching door Angelique. Door de persoonlijke band heeft zij mijn zoon zo goed kunnen helpen. Het stuk betrokkenheid en inleving is een deel van haar kracht.

Ben jij een moeder en zit je momenteel in een vechtscheiding en/of wil je hulp voor je kind?

Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stel hier je vraag