Coaching

Jij hebt kracht

Ik help kinderen terug in hun kracht te komen en leer de ouder hoe zij weer terug in verbinding kan komen met haar kind.

Oudercoach traject

N

Samen kijken we wat jouw kind nodig heeft en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze het ook krijgt.

N

Het aanreiken van concrete handvatten en tips om met de boosheid van je kind om te gaan.

N

Door concrete stappen om de verbinding weer voelen tussen jou en je kind.

Online of offline traject bestaande uit een intake van een tot anderhalf uur en 4 coachsessie van een uur:           € 444,-. Het is mogelijk om in drie maandelijkse termijnen te betalen.

Kindercoach traject

N

Jouw kind zichzelf beter laten kennen om beter met de situatie en boosheid om te kunnen gaan.

N

Het onbewuste bewust maken zodat jouw kind beter met de situatie om kan gaan.

N

Verduidelijken dat de boosheid er is en mag zijn en door deze te accepteren en ermee aan de slag te gaan, een andere manier gevonden kan worden om hier mee om te gaan.

Online of offline traject bestaande uit een intakegesprek van een tot anderhalf uur , 4 coachsessies van 1 uur, met beide ouders apart een oudergesprek en aan het eind met beide ouders samen een eindgesprek : € 555,-. Het is mogelijk om in drie maandelijkse termijnen te betalen.

Maatwerk

N

Persoonlijk en vraaggericht voor specificieke hulpvragen

N

Losse coachsessie per uur in mijn praktijk, in de natuur of indien nodig met mijn paard of hond. (Na intakegesprek van minimaal een uur)

N

Intake of evaluatiegesprek van een uur of schriftelijk (eind)verslag op verzoek

N

Gesprek met school of andere betrokkenen per uur

Prijs per uur of verslag: € 88,-

De plek

Hier vind je een impressie van de plekken waar ik werk. Van de natuur tot in mijn praktijkruimte en soms met hulp van mijn hond Reus of paard Jelle. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor online coaching.

 

In de natuur

In de praktijk

Met Jelle

Met Reus

Online

Francoise over online kindercoaching 
Angelique is heel enthousiast en kindvriendelijk in de omgang. Ze weet een 8-jarige op gepaste wijze te begeleiden en te motiveren tijdens de sessies. Ze coacht vanuit een hartelijkheid en extra inzet en geeft waardevolle tips die ons echt verder hebben geholpen. Ik heb veel vertrouwen in Angelique en vindt haar een goede coach.

Bianca over kindercoaching
Het heeft mijn zoon geholpen om regelmatig met haar te werken. Door het aanreiken van handvatten om anders met dingen om te gaan, reageert mijn zoon nu effectiever. Haar betrokkenheid, het meedenken, het snel een band op kunnen bouwen en het geven van zelfvertrouwen zijn de tops voor de coaching door Angelique. Door de persoonlijke band heeft zij mijn zoon zo goed kunnen helpen. Het stuk betrokkenheid en inleving is een deel van haar kracht.

Is jouw kind boos en wil je hulp om de verbinding weer te voelen?

Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stel hier je vraag